Misso vallas toimub IX Pulli järve jooks

Käesoleval aastal toimub Misso vallas juba järjekorras IX Pulli järve jooks. Nüüdseks on jooks liitunud ka Võrumaa pikamaajooksu sarjaga ning tegemist on sarja III etapiga. Seoses sarjaga liitumisega on muutunud ka distantsi pikkus. Seekord joostakse 2 ringi ümber Pulli järve, mis teeb kokku ca 7,2 km. Põhijooks algab kell 15:00. Muutunud on ka stardi ja finiši asukoht. Jooks algab ja lõpeb Misso Kooli staadionilt.

Kepikõndijatele ja kõndijatele on rada avatud kella 13:30-15:00. Ajavõtt toimub kepikõndijatel soovi korral SI-kaardiga, millega saab registreerida ka oma osaluskorra.

Jooksule on avatud ka eelregistreerimine. Registreerida saab Võrumaa Spordiliidu koduleheküljel www.werro.ee/sport. Eelregistreerimine lõppeb võistluspäevale eelneval päeval, s.t. 23.06.2012 südaööl. Eelregistreerimine on jooksjatele soodsam ning võimaldab ka osalejanumbri kiiremini kätte saada. Kohapeal toimub registreerimine enne jooksu 24.06.2012 kella 13:30-14:30

Orienteeruvalt kell 16:00 toimub ka lastejooks kuni 10-aastastele lastele. Lastejooksu pikkus ca 1 km. Kohapeal on olemas lastehoid.

Jooksul autasustatakse individuaalset esikolmikut meeste ja naiste üldarvestuses ning võistlusklassiti. Sarja arvestuses loositakse kepikõnniklassis ja tillu- ja/või lastejooksus kõigil etappidel osalenute vahel loosiauhindu. Kõik 6 etappi läbi teinutele osalejamedal. Eriauhind usinamatele „tiimidele“.

Sarjas osalejaks loetakse kõik, kes on saanud tulemuse vähemalt ühel sarja etapil ning paremusjärjestus selgitatakse punktitabeli järgi meeste ja naiste üldarvestuses ning igas vanuseklassis eraldi. Punkte jagatakse meeste ja naiste üldparemusjärjestuse põhjal. Võitjaks osutuvad kuue jooksu tulemuste kokkuvõttes kõige rohkem punkte kogunud võistleja meeste ja naiste üldarvestuses ja võistlusklassiti.

Järgmised etapid:

IV etapp 18. Jooks ümber Uhtjärve (Urvaste) 23. juuli 2012 kell 18.00
V etapp 1. Kütioru maastikujooks 22.september 2012 kell 12.00
VI etapp 28. Munamäe – Võru maastikujooks 20. oktoober 2012 kell 12.00