Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

Tunnustus Lõuna-Korealt

Jaadla ja ssireumi president

Eile,10.juunil Lõuna-Koreas Pusanis toimunud suurejoonelisel tseremoonial anti üle kõrgetasemelised teeneteplaadid Eesti Sumoliidu presidendile ja Rakvere linnapeale Andres Jaadlale ning peasekretärist treener Riho Rannikmaale.

Teeneteplaadid üle andnud WSF (Rahvusvahelise Ssireumi Liidu) presidendi Myung Sik Yoon’i sõnul on Andres Jaadla palju teinud idamaiste võitluskunstide arengu propageerimisel nii Eestis kui ka Euroopas. „Loodame, et Korea rahvusmaadluse esimesed ssireumi Euroopa meistrivõistlused saavad toimuma just Rakveres,“ lisas president. Riho Rannikmaa pälvis kõrge teeneteplaadi pikaaegse isikliku ja tulemusliku tegevuse eest idamaiste maadlusviiside propageerimisel.

 

Comments are closed.