23. Põlva linnapäevad pakuvad eelkõige häid traditsioone

Täna, 8. juunil vallutab turu Põlva Avatud Noortekeskus. Toimuvad kutsenõustamised, erinevad kontserdid jpm.
Kell 19 saab alguse Põlva linnapäevade kaubamärgiks kujunenud meeleolukas sündmus – Kesk tänaval sööstavad mäest alla motoriseerimata fantaasiasõidukid.
Seejärel saab kaubamaja tagumises parklas uudistada põnevaid moeröögatusi.
Kell 21 kuulutatakse samas 23. Põlva linnapäevad ametlikult avatuks. Meeleolu loovad Serviti tantsutüdrukud, ansamblid Karmid Torud ja MIA. Peaesinejaks on tänavu Tanel Padar and The Sun.
PõlvaÖÖ möödub ansamblitega Broken Spectacles, Samm, Valem Vale, NEVESIS, Meelis Hainsoo (Kosmikud) Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuse UnderGroundis. Sisse pääseb piletiga, mis maksab 5 €.
Laupäev on laadapäev. Tänavu toimub laat Põlva Kaubamaja tagumises parklas. Kohal on Jaaniraotu talu miniloomaaed. Rahvalikku muusikaprogrammi pakuvad mandoliinide orkester, rahvapilliorkester Elurõõm, Heino Tartes ja Sõbrad ning paljud teised.
Põlva linnapäevad on tavakohaselt sportlikud. Kell 10 antakse Intsikurmu laululava ees start jooksuvõistlusele. Kõigile huvilistele on avatud Metsa tn tenniseväljak. Kell 12 algavad Põlva järve rannas omavalmistatud parvede ralli ning rannavolle-võistlused. Kell 13 demonstreerivad Aali kohviku ees oma oskusi rulatajad ning kell 14 algab orienteerumisbingo.
Põlva Talupoe hoovis (Jaama tn 52) on avatud Lõuna-Eesti toidublogijate pop-up kohvik, mille raames astuvad oma blogidest ja köökidest välja tuntud Lõuna-Eesti toidublogijad.
Põlva kiriku aias annavad kell 11 heategevuskontserdi Mammaste Lasteaed-Algkooli mudilased, kell 16 kõlab muusikakoolis kaunis keelpillimuusika ning kell 19 esitleb Põlva kirikus oma Itaalia-kava E STuudio.
Kagu-Eesti tantsupeo simmani löövad Põlva Kaubamaja tagumises parklas käima Zetod.
Pühapäev ongi Intsikurmus juba Kagu-Eesti tantspeo päralt.
Keskraamatukogus ja kultuurikeskuses on avatud erinevad näitused.
Vt lähemalt Põlva päevade kava