Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

Nõmme lasteaedade kunstitööde näitus

Lastekaitsepäeval, 1. juunil avati Järve Keskuse teisel korrusel Nõmme lasteaedade laste kunstitööde näitus, mille motoks on «Laps loob maailma». Osalevad 14 Nõmme lasteaeda ning iga laps sai näitusele saata ühe oma lemmikutest, kokku on töid 1085. Näitus jääb avatuks jaanipäevani. Avamisel esinesid laululapsed Midrimaailma eralasteaiast.

Kõigi linnaosa lasteaedade ühisnäitus on esmakordne. “Mul on hea meel, et Nõmme lasteaedade juhatajate mõte selline näitus teha, leidis Järve Keskuse poolt toetust, sest Nõmmel puudub koht, kus korraga nii suurel hulgal laste joonistusi eksponeerida,” ütles linnaosavanem Erki Korp.

Comments are closed.