Holstre-Polli perepäeva kavas on Euroopa teemaline orienteerumismäng

Europe Direct Viljandimaa teabekeskus aitab pühapäeval, 3. juunil Holstre-Pollis peetaval perepäeval korraldada võistkondliku matkamängu, kus orienteerumine on ühitatud Euroopa teemalistele küsimustele vastamisega.

Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialist Katrin Reimo selgitas, et küsimused puudutavad Euroopa Liitu ning lisaks tuleb tunda ka euromünte. „Küsimused on üsna lihtsad ning pealegi veel valikvastustega. Õigesti vastamise eest saab võistkond mängus lisapunkte.“

Katrin Reimo sõnul on orienteerumismäng mõeldud vähemalt kolmeliikmelistele võistkondadele. Parematele on auhinnaks välja pandud erinevaid Europe Direct Viljandimaa teabekeskuse sümboolikaga meeneid. Ühtlasi loositakse välja ka eriauhinnad kõigile küsimustele õigesti vastanud võistkondade vahel.

Orienteerumismäng on üks osa lõbusast sportlikust perepäevast, mis peetakse Holstre-Polli spordi-ja puhkekeskuses 3. juunil kella 12–16. Perepäevale on oodatud kõik huvilised.

Perepäeva kavas on veel laskumine köitega 25 meetri kõrgusest tornist, laste ATV-d, paintballi täpsuslaskmine, õhkrelvast laskmine, batuut jt. põnevad ettevõtmised. Osalemistasu perele on üks euro. Avatud on ka suvekohvik.

Mugavamaks kohalejõudmiseks panevad korraldajad sõitma ka eribussi. See väljub Viljandist Vabaduse platsilt pühapäeval kell 11.15 ning sõidab marsruudil Viljandi–Loodi–Sultsi–Paistu–Holstre-Polli. Tagasi Viljandisse väljub buss Holstre-Pollist pärast perepäeva lõppu kell 16.00.

Perepäeva korraldamist toetavad SA Holstre-Polli Tervisekeskus, Paistu vallavalitsus, Viljandi maavalitsus, Kaitseliidu Sakala malev, Viljandi linnavalitsus, Europe Direct Viljandimaa teabekeskus ja Hasartmängumaksu Nõukogu.

Allikas: Viljandi maavalitsus