Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

Pühapäeval avatakse tulbifestival

Pühapäeval, 13. mail avatakse Tallinna botaanikaaias esimene tulbifestival. Festivalil näeb muuhulgas sügisel botaanikaaeda istutatud 55 000 tulpi 55 sordist. Näha saab ka nartsisse, hüatsinte, krookuseid jm.

13. mail pääsevad pered botaanikaaeda soodsa piletihinnaga: perepilet maksab vaid kolm eurot. Tulpide istutamisest ja kasvatamisest peab loengu Frank Timmerman, kes toob näiteid varasemalt korraldatud festivalidelt nii Araabia Ühendemiraatides, USAs, Kanadas kui ka Hollandis.

Festivali kava:

13. mai kell 13 – festivali avamine koos toetajate (Vopak E.O.S, Hollandi saatkond, Maaleht) ja kooliõpilastega üle Tallinna. Ülevaatlik loeng Frank Timmermanilt konverentsisaalis. Huvilised saavad botaanikaaia metoodikutega mikroskoopidest erinevaid taimi uurida. Töötuba, kus valmistatakse paberist ja kangast lilli ning kinkekotte ja meisterdatakse kaarte emadele.

15.05–20.05 – kooliõpilaste poolt taimepottidesse istutatud tulpide näitus palmimajas.

17.05–20.05 – Arvi Paali tulbinäitus palmimajas.

20.05 – parimate kooliõpilaste ja tubifestivali fotokonkursi autasustamine palmimajas.

Kõikidel külastajatel on lubatud siseneda tulbipeenardesse pildistamiseks, kasutades selleks ettenähtud kohta.

Comments are closed.