Läänemaal avati heategevuslik aktifotokunsti näitus

Hetk näituse avamiselt. Foto: MTÜ Eesti Fotoklubi
22. aprillil avati Läänemaal Rannarootsi keskuses rinnavähivastase kampaania raames aktifotonäitus „Tervis annab elujõu“. Näituse peamiseks eesmärgiks on kutsuda inimesi rohkem tähelepanu pöörama oma tervisele ja rinnavähiohule.

Näituse täiendavaks eesmärgiks on heategevuslik aktifotokunsti-oksjon, mis korraldatakse 5. mail Rannarootsi keskuses ja veebipõhine fotomüük, mille tuludest toetatakse Läänemaa Vähiühingu vähipatsientidele suunatud tegevusi.

Näitusel on esindatud 13 fotograafi, kelleks on rahvusvaheliselt tunnustatud alpinist-fotograaf Jaan Künnap, Eesti Vabariigi Välisministeeriumi ning Vabariigi Presidendi ja valitsuse fotograaf Erik Peinar ning Martin Vuks, Darja Vorontsova, Indrek Mänd, Hasso Hirvesoo, Jane Võsso, Kadriann Raud, Laura Seppa, Meelis Toom, Mati Saar ja filipiini päritolu fotograaf Ez Lynold Sajonia.

Näitus on Rannarootsi keskuses avatud kuni 20. maini. Näituse korraldaja, Eesti Fotoklubi MTÜ on loodud selleks, et ühendada neid, kelle jaoks fotograafia on kirg, elustiil ja aidata kaasa nende arengule, seda nii loomingulise eneseväljenduse kui ka fototehnilise kvaliteedi mõttes. Samuti edendada fotograafiamaastikku ja fotohuviliste omavahelist läbisaamist ning koostööd. Luua võimalusi loomingu eksponeerimiseks, analüüsiks ja ka müügiks.

Üle poole näituse piltidest (raamitud fotokapad, fotokapad, lõuendid) toodeti sotsiaalstuudio ARTclubFX poolt, mis on Eesti Fotoklubi MTÜ’le kuuluv ühiskondlikes huvides tegutsev bränd, mis ühendab endas fotograafiaga seotud võimalusi ja on fotokunstiagentuur, disainibüroo, video-/fotostuudio, kunstitrükikoda, pildipank ja fotonäituste, fotomüügi ning -rendi korraldaja.

ARTclubFX tegevusest saadud tulusid kasutatakse sotsiaalse ettevõtte Eesti Fotoklubi MTÜ põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks, fotokunstifondi toetamiseks ja heategevuseks.

Täiendav info:
Eesti Fotoklubi MTÜ
Simon Tompel
juhataja
GSM 555 44 555
info@fotoklubi.com
www.fotoklubi.com
www.facebook.com/Eesti.Fotoklubi
www.artclubfx.com

Läänemaa Vähiühing
Tiia Treimann-Differt
juhataja
GSM 539 86248

Rannarootsi keskus
Kätlin Sasse
juhataja
GSM 580 50534