Algas registreerimine 6. mail Loo alevikus toimuvale Grillfestile

Eesti Grilliliit koostöös aktiivsete omavalitsustega korraldab rahvalikke grillimisvõistlusi eesmärgiga propageerida isetegevuslikku toiduvalmistamist ja vabas õhus ning heas seltskonnas maitsva ja tervisliku toidu nautimist. Alates 29. märtsist on võimalik end kirja panna osalemiseks rahvalikus võistlussarjas Eesti Meistrivõistlused Grillimises – Grillfest. Samuti saavad huvilised liituda Eesti Grilliliiduga, osaleda koolitusel ja hakata grillikohtunikuks.

Grillfest toimub pühapäeval, 6. mail Jõelähtme vallas Loo Kevadlaada platsil, võistlused algusega kell 10. Võistlusel võistkonnana osalema on oodatud igaüks. Nii võib meeskonna moodustada regiooni ettevõtte töötajatest või koostööpartneritest, organisatsioonide, sh poliitiliste organisatsioonide liikmetest, aga samuti võivad toidusõpradest võistkonna teha regiooni õppeasutused või kasvõi perekonnad, sõbrad ja sugulased. Tegemist on rahvaliku lõbusa võistlusega, mitte profikokkade mõõduvõtmisega.

Osalemine ja sissepääs on kõigile tasuta, esinevad artistid ja häid roogasid pakub 2011. aasta Eesti meisterküpsetajate Grillisemude rajatav välirestoran. Võistlusel võistkonnaga osalemiseks tuleb saata e-mail aadressile grilliliit@grillfest.ee või vello@lookultuurikeskus.ee. Võistluse võitja esindab Põhja-Eesti regiooni 9. juunil Pärnus, Vallikääru aasal toidukultuuri festivaliga Hea Toidu Festival – Grillfest koostöös toimuval suurel lõppvõistlusel.

Võistluste, liikmeks astumise ja koolituse kohta saab lisainfot kodulehel www.grilliliit.ee.