Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

Rakvere eakas linnakodanik Emilie Piller tähistas pühapäeval 101. sünnipäeva

Fotol Emilie Piller, keda õnnitleb Rakvere abilinnapea Allar Aron

 

Pühapäeval, 10. märtsil tähistas Rakvere linna üks eakamaid inimesi Emilie Piller oma 101. sünnipäeva. Eakat linnakodanikku käisid esmaspäeval õnnitlemas Rakvere abilinnapea Allar Aron ja linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Lea Kivipõld.

Proua Emilie Piller on sündinud Antslas ja elab Rakveres 1960. aastast alates. Tal on kaks last ja neli lapselast.

Rakveres elab viis eakat, kel vanust sada ja enam aastat.  Huvitav on fakt, et kolmel neist oli sünnipäev üsna ühel ajal, märtsi algul: 4. märtsil sai Freida Valdmaa 103-aastaseks, 5. märtsil sai linna vanim elanik Elfride-Helene Kukk 107-aastaseks, 10. märtsil Emilie Piller 101-aastaseks. Neljas, hiljuti sajandat sünnipäeva tähistanud linnakodanik oli Alma Käär, kelle sünnipäev oli 16. veebruaril.

Comments are closed.