Kalevipoja IV uisumaraton lükkub edasi

Täna, 24. veebruaril kogunes Mustvees Kalevipoja IV Uisumaratoni töögrupp hindamaks maratoni rada ja jääolusid. Ilma soojenemisega on Peipsi järve jääle kogunenenud kuni 10 cm paksune veekiht, seetõttu otsustati uisumaraton ilmastikutingimuste tõttu edasi lükata.

“Viimase ööpäeva jooksul on kogunenud maratoni rajale vihma ja lumesula vesi, mis takistab võistluste läbiviimist. Jää paksus on endine ja kvaliteet korralik. Korralduskomitee ühine otsus on, et maraton lükkub ilmade paranemiseni edasi”, lausus korralduskomitee esimees Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev.

Kõigil soovijail on 25. veebruaril aga tasuta võimalus sõita Adavere uisurajal. Rada on huvilistele avatud kella 11-st, kohale tulnudi ootavad ka auhinnad.

“Kõik huvilised saavad sõita vabariigi parimal väliuisurajal niipalju, kui sõidulusti jätkub,” lisas maavanem Viktor Svjatõšev. Täiendavat infot Kalevipoja IV Uisumaratoni toimumise kohta edastatakse meedia vahendusel. Lisainfot saab ka aadressil www.sportinfo.ee.

Kalevipoja IV Uisumaratoni korraldavad Mustvee Linnavalitsus, Kasepää Vallavalitsus, Jõgeva Maavalitsus, Eesti Uisuliit ja Jõgevamaa Spordiliit Kalju.

Allikas: Jõgeva Maavalitsus