Vooses toimuvad taas legendaarsed talispordipäevad

Kätte hakkab taas jõudma aeg, kui on põhjust sammud seada Voose külla Anija vallas, Harjumaal. Legendaarne Voose Talispordipäev toimub seekord 18. veebruaril. Nagu ikka, on eesmärk tunda rõõmu koostegemisest ja omavahel mõõduvõtmisest. Voosel on läbi aegade sündinud uued tutvused ja projektid ja kuna kokku tuleb hästi kirju seltskond, siis on omavahel tuttavaks saamisest ainult kasu. Eks ole ju palju lihtsam koostööd teha, kui sa tead, kes on sinu naaber ja millega ta tegeleb.

Seega Voose kutsub taas üles esindama väärikalt oma koduküla või -linna! Sel korral antakse lisapunkte selle eest, kui suudetakse kokku panna muusikaline kollektiiv, kes pärast spordivõistlust paari-kolmeloolise etteaste teeb. Kohalik „Laululahing“ selgitab välja, kes peale füüsilist pingutust veel ka vaimsete kunstidega tegeleda suudab.

Pane oma võistkond kokku (2 meest ja 2 naist, kokku siis neljaliikmeline seltskond), võta toetajad/ergutajad kaasa ja tule Voosele laupäeval, 18. veebruaril. Kasuks tuleb sportlik riietus + vahetusriided, et oleks mugavam hiljem Rahvamajas keha kinnitada (soe söök on võistlejatele kohapeal olemas) ja tantsida (Laululahingust osavõtjate ergutamiseks istumisest ei piisa).

Osavõtutasu 3 € ja lisainformatsioon ning võistkondade registreerimine kuni 12. veebruarini tel 505 0987 – Andrus, 523 4627 – Anna või voose@voose.ee.

Kohal ka Kanal2 võttegrupp, nii et tule ja näita tervele Eestile, et sa oled olemas ja uhke oma kodukoha üle!
Meenutus eelmise aasta Voose Talispordipäevast!