Järgmisel nädalavahetusel saab õppida pendeldama

Pendlikoolitus. Foto: energoman.ee
Tuntud pendlimees Kalju Paldis korraldab järgmisel nädalavahetusel pendli algõppe kursuse, kus iga huviline saab õppida pendliga töötama.

Kalju Paldise kohaselt on pendel omalaadne mõõteriist, mille abil võib otsida vastuseid oma küsimustele infoväljadest, pendli abil saab ravida oma tervist, samuti purustada vanu mõtteid ja luua enesekindlust oma tegemistele. Inimene oma teadvusega on kasutanud pendlit juba sajandeid. Seda on teinud ka eestlased, kellel on alati olnud huvi, kuidas oma teadmistevälja suurendada.

Kursusel osalejad saavad aimu, milles seisneb edukas pendlitöö? Nutika inimese käes võib see olla nii tööriist kui abivahend, mille abil võib muuta enda maailma terviklikumaks ja luua sideme teadmiste ning oma Kõrgema Mina vahel.

Kogemustega ja diplomeeritud pendliõpetaja Kalju Paldise poolt koostatud programm lihtsustab arusaama pendlist kui ühest abilisest infoväljadel liikumisel.

Pendliõpetuse kahepäevasel kursuse põhiteemad on:
– pendli tööpõhimõte; temaga kontakti loomine
– milliseid küsimusi esitada ning kuidas neid sõnastada
– kuidas puhastada ja laadida pendlit
– kuidas mõõta toiduainete kasulikkust enda organismile
– kuidas määratleda endale kasulikke raviprotseduure ja medikamente
– kuidas määratleda oma kodus olevaid energiaid(positiivseid ja negatiivseid alasi)
– lühidalt maakiirgustest ja kuidas neid pendliga avastada
– ja muud teemad, mis seotud pendli kasutamisega.
– tehakse erinevaid mõõtmisi (praktilised tööd)

Kursus toimub 26.-27. novembril algusega kell 11.00 Tallinnas Endla 4 (4. korrus). Koolituse kestab 2 päeva 4 tundi päevas, kokku 8 tundi. Kursuse maksumus 35 eurot (lisaks saab soetada pendli, pendli mõõtekaardid ja muud abivahendid 8 euro eest).

Eelregistreerimine: e-post kalju@energoman.ee või tel 5018260

Allikas: www.energoman.ee