Pooltevahetus 2011 kutsub töövarjuks või võõrustajaks

EMSL tähistab 26. novembril kodanikupäeva, viies vabaühenduste eestvedajad ning ametnikud üheks päevaks üksteise igapäevatöö juurde. Töövarjuprojekti mõte on võimaldada nii avaliku sektori ametnikel kui kodanikeühenduste liidritel üksteise igapäevatööd paremini mõista. Töövarjuks olemine võimaldab näha organisatsiooni köögipoolt lähemalt ning kogeda selle igapäevast toimimist – nii annab see ainulaadse kogemuse, mis aitab enam väärtustada üksteise tööd ning seeläbi ka enda töökorraldust parandada. Võõrustajaks olles vaatad oma tavapärasele tööle värske pilguga ja kobestad pinnase ka viljakaks koostööks tulevikus. See on kogemus, mis aitab enam väärtustada üksteise tööd, seeläbi enda töökorraldust parandada ning leida ühiselt võimalused paremaks sektoritevaheliseks koostööks.

Pooltevahetus 2011 toimub ajavahemikus 21. – 26. november. Kuidas valmistuda?

  • Kui soovite endale töövarju, mõelge, mis laadi tegevusi on teil plaanis ajavahemikus 21.-26. november. Millist töölõiku võiksite jälgimiseks välja pakkuda? See võib kesta 4-8 tundi. Pange see päev endale kalendrisse kirja.
  • Kui soovite ise minna töövarjuks, mõelge läbi, millise ametniku või vabaühenduse töö teid huvitab ning miks. Soovitav on mõelda eeskätt nende ametnike/vabaühenduste peale, kes on seni teie partneriks olnud või kellega soovite koostööd tihendada. Sel aastal soovime enam Pooltevahetusse kaasata kohalike omavalitsuste ametnikke ja kohalikke vabaühendusi.

Registreeru töövarjuks
Registreeru võõrustajaks
LOE JUHENDIT

Lisainfo:
Teve Floren e-postiaadressil pooltevahetus@ngo.ee või Elina Kivinukk e-postiaadressil elina@ngo.ee
Kodulehelt