Varbuse muusikamõis kutsub jazziõhtule

5. novembril 2011 algusega 20.00 toimub Põlvamaal Varbuse Muusikamõisa aidamajas Viljandi Gypsy Jazz Collective kontsert. Huvilistel on võimalus osa saada Eeva ja Villu ning sõprade uue loomingulise kollektiivi elu esimese kontserttuuri lõppkontserdist.

Pärast kontserti toimub jämmsession, oma pillid kaasa! Üheskoos loome aidamajale uudse jazzupubiliku õhustiku, koos kontserdi ja pärastise jämmiga. Omad joogid ja suupisted võib kaasa võtta, koha peal saadaval kohvi/tee/allikavesi.

Noorte muusikute toetuseks soovitatav annetus alates 4€. Kaugemalt tulijatele soovikorral võimalus jääda öömajale pererahva külalistemajas (voodikoht 10€), vaja ette teatada! Klubiüritusel osalemiseks vajalik registreerumine.

Viljandi Gypsy Jazz Collective koosneb viiest noorest muusikust, keda ühendavad ühised kooliaastad TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias ning kirg mustlasjazzi vastu, olgu selleks siis stiili “isad” Django Reinhardt ja Stèphane Grappelli või tänapäeva tipptegijad Biréli Lagrène ja Frank Vignola. Nendelt suurkujudelt inspiratsiooni ammutades, sukeldudes Eesti heliloojate loomingusse ning igaühe individuaalsest muusikalisest kogemusest oleme loonud oma visiooni. Nutikad arranžeerinud, energiast pakatav esitus, kikivarvukile ajavad improvisatsioonid ja koosmängust tekkiv sünergia on see, mis panevad meid tiksuma! See muusika lihtsalt toob naeratuse näole nii meil endil kui ka kuulajatel.

Koosseis:
Maarja Soomre – vokaal
Eeva Talsi – viiul
Villu Talsi – mandoliin
Jaan Jaago – kitarr
Andres Alaru – kontrabass

Loe lähemalt siit.
Info: Kalev ja Nataly Lindal, info@varbuse.ee