Suur jaht Metsatöllu fännidele

Metsatöll on Eesti tuntuim metal bänd, kellel tänaseks välja antud neli albumit ning seljataga üle 300 kontserdi Euroopas ja Põhja-Ameerikas ning müüdud on rohkem kui 50 000 plaati. Metsatöllu on neljal korral pärjatud auhindadega Eesti Muusikaauhindade jagamisel. Metsatöllu viimane neljas album Äio ilmus Universali sõsarfirma Spinefarm Records alt. Eestikeelne album jõudis lettidele Ühendriikides, Inglismaal, Saksamaal, Prantsusmaal, Hollandis ja teistel suurematel turgudel, ning tänaseks on “Äiot” müüdud üle 20 000 eksemplari.

www.metsatoll.ee

20. ja 21. augustil leiavad aset Metsatöllu uue muusikavideo võtted. Kui oled tulihingeline ning tõeline Metsatöllu fänn, tule ja näita ennast Eesti tuntuima metal bändi uues muusikavideos! Kõiki kuulsusejanulisi ja pööraseid vabatahtlikke ootame registreeruma 16. augustini muusikavideos osalemiseks SIIN.

Alates sellest nädalast otsitakse Metsatöllu uue muusikavideo salvestusele entusiastlikke, igas vanuses, pikkuses ja mõõdus fänne videos loodava muinasmaailma osalisteks. Muusikavideo filmitakse üles maalilise järve ääres Lõuna-Eestis. Kõikidele osalejatele kingib Metsatöll eksklusiivse meene.

Muusikavideos osalemiseks täida ankeet ja hakka ka Facebookis dokumentaalfilmi Hundi süda sees fänniks.

Muusikavideo režissöör on Liina Paakspuu ning video valmib osana põhjamaiste metal-vägilaste Metsatöllu, Finntrolli ja Tyri vallutusi vaatlevast dokumentaalfilmist „Hundi süda sees“. Dokumentaalfilmi režissöör on Liina Paakspuu ja produtsent on Karin Reinberg-Shestakov ning tootja OÜ Revolver Film. Dokumentaalfilmi rahastavad teiste hulgas Eesti Filmi Sihtasutus ja Kultuurkapital.

Lisainfo:
Gretlyn Palberg
Tel +372 5566 6603
E-post gretlyn@revolver.ee