Mehi oodatakse Valga rahvatriatlonile

„Mehed Liikuma“ koos Valga Maavalitsuse ja Valgamaa Spordiliiduga kutsub Valgamaa mehi osalema Valgas toimuval rahvatriatlonil.

Triatloniklubi TriSmile ja Valga Linnavalitsuse eestvedamisel läbiviidav spordiüritus toimub 9.juulil, algusega kell 17.00 Valgas Pedeli virgestusalal ja lähiümbruses – triatloni jooksul tuleb osalejatel läbida ujudes 100 meetrit, jalgrattaga sõites 5 kilomeetrit ja joostes 1,25 kilomeetrit. Rahvatriatlonile järgneb „Pudrupidu“, kus leidub sportlikku tegevust kogu perele!

Valga maavanema ja Valga triatlonivõistluse peakorraldaja Margus Lepiku sõnul peaks rahvatriatlon olema jõukohane kõigile meestele ja miks mitte ka naistele, kes soovivad harrastada kolme erinevat spordiala korraga. „Triatloni populariseerimiseks on Valga Rahvatriatlonist osavõtt kõikidele Valgamaa elanikele tasuta,“ lisas Lepik, kes ise on aktiivne tervisesportlane ja kestvusspordialade harrastaja.

Valga Rahvatriatloni läbiviimist toetab Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest rahastatud projekt „Mehed Liikuma Valgamaal“, mille eestvedajaks on Valga Maavalitsus koostöös Valgamaa Spordiliidu ja mittetulundusühinguga ABC Arendus („Mehed Liikuma“ eestvedaja). Projekti eesmärgiks on tõsta Valgamaa meeste tervise- ja liikumisteadlikkust ning muuta meeste tervisega seotud hoiakuid. Projekti eesmärkide saavutamiseks on välja antud meeste terviseleht, moodustatud on 18-liikmeline „Mehed Liikuma“ Valgamaa meeste aktiivgrupp ja korraldatakse Valgamaa meestele ja noormeestele suunatud tervisefoorumeid ja liikumisüritusi.

Valga Rahvatriatloni kohta leiab lisainfot aadressil klubi.trismile.ee/valga. „Mehed Liikuma“ projekti tutvustab kodulehekülg www.mehedliikuma.ee.

Lisainfo: Siim Ausmees, „Mehed Liikuma“ eestvedaja, tel: 5032748, e-post: siim@mehedliikuma.ee