Narva rallisprint toimub sel laupäeval

Laupäeval, 28. mail toimub Narvas Eesti rallisprindi meistrivõistluste 3. etapp „Narva kevad 2011”. Narva rallisprindi etappi korraldab traditsiooniliselt Narva kutseõppekeskus (Narva KÕK) koos Narva linnavalitsuse, politsei, piirivalve ja toetajatega.

Kümnendat korda toimuvat „Narva kevadet“ valmistavad Narva KÕKi poolt ette põhiliselt autovaldkonna õpilased Kalmer Koemetsa ja Gleb Bogdanovi juhendusel. Narva KÕK-i autospordi ringi poolt osaleb „Narva kevadel 2011” ekipaaž Gleb Bogdanov/Jan Varkki võistlusautoga Honda Civic.

„Narvas korraldatav rallietapp on meie autoeriala õpilastele heaks stiimuliks,” ütles Narva kutseõppekeskuse direktor Margus Ojaots. „Eriline tähelepanu saab osaks muidugi meie oma ekipaažile, kes sõidab kooli enda töökojas ette valmistatud autol,” lisas Ojaots.

Narva rallisprindi start antakse kell 11 Pimeaias, finiš on Rootsi lõvi ausamba juures.

„Tänavuse ralli eripära on see, et rada on pandud eelnevate aastatega tagurpidi tööle,” sõnas Narva kutseõppekeskuse arendusosakonna peaspetsialist Ander Sile.

2,8 kilomeetri pikkune asfaltkattega rada läbib selliseid Narva tänavaid: Pimeaia tänav, edasi ringid vanalinnas, Kraavi, Sepa, Hariduse, Karja, Vestervalli, Sadama tee, Jõe ja Linnuse tänav. Pealtvaatajaile sobivaimad vaatluskohad on Pimeaias, kust on nähtavad nii start, laskumine Sepa tänavast Narva jõe äärde ja edasi trampliin piki jõge ning tõus piki Linnuse tänavat ja finiš. Pealtvaatajaile on võistluste jälgimine tasuta. Võistluste juht ja peakohtunik on Avo Kristov.

Võitjate autasustamine toimub ralli finišis, „Rootsi lõvi” juures kell 15.

Narva Rallisprinti 2011 aitavad korraldada toetajate ja partneritena Narva linnavalitsus, Ramirent, RKS, Motoral AS ja Motul, Automaailm, Autoekspert, Mariine Auto ja Subaru, Skat Keskus, Narva Bussiveod, Würth, Agdeck Auto ja Honda, B&B Tools, Stokker, Husky Auto, Ehituse ABC, Flowers World OÜ, BTA Kindlustus, AGA, Büroomaailm, ASSAR. Turvalisuse võistlustel tagab turvafirma G4S.

Narva Kutseõppekeskus (Narva KÕK) on Ida-Virumaa juhtiv kutseõppeasutus, kus õpib keskmiselt 1500 õppurit ja töötab 146 inimest. Narva KÕK-is koolitatakse ehituse, energeetika, finantsvahenduse, infotehnoloogia, kaubanduse, kergetööstuse, mehhaanika, teeninduse ja
toitlustuse – kokku 29 erialal. Narva KÕK korraldab ca 130 erinevat kursust ja täiendkoolitust töötajate kvalifikatsiooni tõstmiseks ja ümberõpet.

Lisainformatsioon:
Ander Sile, Narva kutseõppekeskuse arendusosakonna peaspetsialist
tel. 50 48 393, 35 69 390; ander.sile@nvtc.ee
www.nvtc.ee
http://www.videolica.com/videos/m8dZp7R0AVU/narva-rally-sprint-2010
http://www.youtube.com/watch?v=7siDNm2jiaY