Sinised õhupallid saadavad unistused universumisse

Homme, 28. aprillil vahemikus kell 14-15 saavad kõik tudengid ja linnakodanikud saata Tartu Kaubamaja eest siniste õhupallidega taeva poole teele oma täitumist ootavad unistused. Teist korda aset leidev õhupalliaktsioon toimub Tartu Kevadpäevad 2011 ürituse Kogemuster raames.

Õhupalliaktsiooni eesmärk on julgustada inimesi enam unistama ja oma soovide täitumise nimel ka
pingutama.

„Eelmisel aastal oli linnarahva huvi aktsiooni vastu märgatav, millest tulenevalt soovime pakkuda positiivset elamust ka sel aastal,“ räägib ürituse eestvedaja Liina Liiv.

Üritusele on tagasi oodatud ka kõik eelmisel aastal osalenud inimesed. „Oleks väga huvitav teada, kui suurel määral on mineval aastal universumisse saadetud unistused ka täitunud,“ sõnab Liiv, teades
nimetada juba ühte noormeest, kelle unistus välismaisest kõrgharidusest on täitumas: „Kõik on kinni sinus endas!“

Dream Foundation Eesti ootab kõiki möödakõndijaid ja Kogemustril osalejaid julgelt ligi astuma ja oma unistusi taeva poole teele saatma.

Dream Foundation on Euroopas tegutsev organisatsioon, mille peamine tegevusala on välismaale õppimamineku tutvustamine, võimaluste loomine ja õpingutel noorte toetamine. Lähemalt saab võimalustega tutvuda Dream Foundationi kodulehel www.dreamfoundation.eu

Virge Tamme