Maailmapilti muutev reisimäng viib noored välismaale

Dream Foundation Eesti eestvedamisel toimub vahemikus 1.12.2010-28.02.2011 suur reisikampaania „Sinu tasuta pilet unistuste ülikooli välismaal“. Kampaania võitja lennutatakse koos kaaslasega vabalt valitud välisülikooliga tutvuma. Reisimängus on osalema oodatud nii keskkoolinoored kui ka tudengid, kel huvi välismaal õppimise vastu.

Osalemaks põnevas reisikampaanias tuleb hiljemalt 7. veebruariks sooritada online check-in aadressil www.dreamfoundation.eu/check-in. „Kampaanias osalemiseks on võimalik end registreeruda nii meie kodulehel kui ka täites koolidest, noorte- ja karjäärinõustamiskeskusest saadaolevad kampaania lennupiletid ning edastades need meieni,“ räägib kampaania eestvedaja Liina Liiv ning julgustab kõiki, kel sini-valged flaiereid silma hakkavad, neid kaasa haarama ja ka sõprade vahel jagama.

Noorte huvi kampaania vastu on olnud märgatav. „Check-in täitnud noored saavad oma huvi ning motivatsiooni välisõpingute ja kampaania võidu vastu tõestada küsimustikus, mis peatselt pärast registreerumist noore e-maili saabub,“ räägib Liiv reisimängu esimesest etapist ja teatab rõõmuga, et üha enam laekuvad registreerumisankeedid näitavad noorte positiivset meelestatust nii välisülikooli kui ka kohaliku tudengielu vastu.

Teine voor kestab sõbrapäevani, 14. veebruarini. Teise vooru pääsenutele korraldab Dream Foundation professionaalse fotosessiooni. „Teises etapis osalevad kuni kümme žürii poolt väljavalitut Facebooki rahvahääletusel,“ sõnab Liiv ning lisab, et võidab noor, kes kogub oma pildile kõige rohkem „like“- klikke.

Auhinnapakett sisaldab lennupileteid võitja poolt valitud sihtriiki. Noorel on võimalus võidureis valida kas Taani, Hollandi, Rootsi või Suurbritannia vahel. „Siiani on noorte huvi olnud enam Taani ja Suurbritannia kõrgkoolide vastu,“ tõdeb Liiv ja toob ka välja, et enam tuntakse huvi just loominguliste ainete nagu fotograafia, disani, arhitektuuri ja näitlemise vastu, mis näitab Eesti noorte avatud meelt ja praktilist hinge.

Dream Foundation on Euroopas tegutsev organisatsioon, mille peamine tegevusala on välismaale õppimamineku tutvustamine, võimaluste loomine ja õpingutel noorte toetamine. Lähemalt saab võimalustega tutvuda Dream Foundationi kodulehel www.dreamfoundation.eu. Samas ka rohkem infot reisikampaania ja reeglite kohta.

Allikas: Dream Foundation Eesti