Kandideeri huvitavale koolitusele Inglismaal

Nüüd ja kohe on huvilistel võimalik kandideerida huvitavale koolitusele Inglismaal Asha Centre’s. Koolitus toimub juba 19.-26. jaanuaril Gloucestershire’i maakonnas Inglismaal ja koolituse teemaks on ““Multiple idendities – one challenge. Tackling multiple discrimination in youth work“.

Tegemist on diskrimineerimise-teemalise koolitusega, kus osalejad ei pea olema noorsootöötajad, vaid inimesed, kes tunnevad huvi, kuidas multikultuurses keskkonnas diskrimineerimisega hakkama saada. Eestist läheb koolitusele kolm inimest ning kohapeal on vajalik tutvustada Eestit kui rahvust ja riiki ning MTÜd Kultuur aitab hingata.

Koolituse maksumus: hetkel pakub Ryanair lennupileteid vääringus 48.98 marsruudil Tallinn-London Luton-Tallinn. Londonist peab veel edasi sõitma rongiga Gloucesteri, edasi-tagasi umbes 50 naela (58 eurot). Abi piletite ning marsruudi osas aitame korraldada.

Palun anna oma osalemissoovist teada, täites vastava ankeedi siin: http://bit.ly/bwQauI hiljemalt 6. jaanuari õhtuks kell 17.00! Kuna asjaga on kiire ning koolitus kohe-kohe ukse taga, soovitakse võimalikult ruttu Eesti grupp kokku saada.

Täpsem info: Hannele Känd, tel 56698839

Allikas: MTÜ Kultuur aitab hingata