Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

detsember 2010
E T K N R L P
« nov   jaan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kärdla Keskväljakul lauldakse täna jõululaule

Kärdla keskväljak

Neljanda advendi õhtul kell 18 on kõik oodatud ühisele jõululaulude laulmisele Kärdla Keskväljakul.

Kella 17-21 pakuvad Kärdla ÜG 8A klass ja MTÜ Meedia Misjon tasuta teed, alkoholivaba glögi, omavalmistatud küpsetisi ja vahukommide ning vorstikeste grillimise võimalust. Kui külma kardad, siis on võimalus kõigest sellest osa saada ka linnavalitsuse hoone nö „klaaskapis“, kus saab nautida ka Hiiumaa kunstnike ühisnäitust.

Seekordse „Soojuse ja valguse päeva“ kulminatsiooniks on kell 18 algav jõululaulude ühislaulmine erinevate laulujuhtide eestvedamisel. Tule ja laulame koos vanu ja uusi jõululaule ning saa osa valguse ja soojuse jagamisest keset pimedat ja külma talveõhtut. Kel on soovi ka ise olla jagaja, võtke kook või muu küpsetis kaasa ja tulge jagage teistelegi.

Timo Lige, hiiumaa.ee

Comments are closed.