Kirjandustuur jõuab ka Karksisse

3. novembril kell 14.00 toimub Karksi valla kultuurikeskuse sinises saalis kohtumine nelja eesti kirjaniku – Karl Martin Sinijärve, Maimu Bergi, Andrei Hvostovi ja Asko Künnapiga. Seekordsed külalised ei tegele ainult kirjutamisega, vaid osalevad ka ühiskondlikus elus kui arvamusliidrid, uute ideede genereerijad ja innukad kaasamõtlejad. Sestap on nende ampluaa kaugelt suurem kui vaid kirjutatud romaanid ja luuletused. Ja vastupidi – kõik põnev, mida nad on kogenud oma teel, leiab mingil kujul kajastust nende teostes. Seega on kohtumine Sinijärve, Bergi, Hvostovi ja Künnapiga hariv ja huvitav nii gümnaasiumiõpilastele, kirjandushuvilistele kui ka tänapäeva Eesti elu küsimustes kaasa rääkida soovijaile.
 
Karl Martin Sinijärv on ajakirjanik ja luuletaja, Eesti Kirjanike Liidu esimees, kultuurisaate „OP” endine ja uue saate „Jüri Üdi klubi” juht. Teosed: „Kolmring”, „Sürway”, „Towntown & 28”, „Artutart ja 39”, „Neli sada keelt”, „Poissmehe kokaraamat” jne.
 
Maimu Berg on kirjanik, tõlkija, kriitik ja poliitik, Tallinna Linnavolikogu liige, Soome Instituudi kultuurisekretär. Teosed: „Kirjutajad. Seisab üksi mäe peal”, „Ma armastasin venelast. Nemad”, „Ära”, „Unustatud inimesed”, „Tants lahkunud isaga: vaateid Eesti ellu”, „Vene rulett: Euroopasse! Euroopasse” jne.
 
Andrei Hvostov on ajakirjanik, esseist ja kirjanik, Kultuuripealinn Tallinn 2011 loomenõukogu liige. Teosed: „Võõrad lood”, „Projektijuht Posse”, „Henrik”, „Mõtteline Eesti”, „Lombakas Achilleus”.
 
Asko Künnap on luuletaja, kunstnik, turundaja, lauamängude väljamõtleja, reklaamiagentuuri Rakett asutaja. Teosed: „Su ööd on loetud”, „Ja sisalikud vastasid”, „Neid vigu me ei korda”, „Eesti haiku” jne.

 Allikas: mulgikultuur.ee