Naudi Rakvere teatri esietendust kodust väljumata

Reedel pakub Rakvere teater harukordse võimaluse vaadata lavastuse “Tuulte pöörises” esietendust interneti vahendusel otse oma kodust. Reaalajas kommenteerib etendust selle lavastaja Andres Noormets.

Esietenduse kordumatu emotsioon Rakvere teatrisaalist jõuab interneti-otseülekande vahendusel kõikide teatrisõpradeni üle terve maailma Lavastuse „Tuulte pöörises“ audio-ülekande teeb omapäraseks lisaväärtus, et otse-eetrisse jõuab eksklusiivne director’s cut versioon – lavastaja Andres Noormets kommenteerib, selgitab, kirjeldab ning annab reaalajas hinnangu teatrilaval toimuvale. Kordumatu eksperiment esietenduselt: kuidas pea..vad pingele vastu näitlejad, lavastaja ja publik nii saalis kui ka arvutite taga. Ava lihtsalt koduleht www.rakvereteater.ee ja muuda oma kodu teatrisaaliks!

Naudi Rakvere Teatri “Tuulte pöörises” esietendust kodust väljumata! Otseülekanne juba selle nädala reedel, 24. septembril kell 19.

Näha saab:

August Kitzberg
TUULTE PÖÖRISES
Kiredraama kahes vaatuses

August Kitzberg kirjutas “Tuulte pöörises” 104 aastat tagasi. 1940. aasta 24. veebruaril avas “Tuulte pöörises” Rakvere teatri. Nüüd tuleb see taas.

Mässatakse ja nõutakse õigust. Üks mees mõtleb terve rahva peale, kuid ei näe naist enda kõrval. Teine mees nõuab tagasi oma maad ja armastab teise mehe naist. Naine ise ei tea, keda valida. Kired möllavad, inimesed võitlevad. Kõik tahavad ainult head – kõik on pöörises, tuulte keeru sees. Kes sellises olukorras võidab?

Andres Noormetsa (Endla) ümberkirjutuses, lavastuses ja lavakujunduses ning Kristi Leppiku kostüümides tegutsevad Anneli Rahkema, Tiina Mälberg, Peeter Rästas, Erni Kask ja Toomas Suuman.

Vaata ka:
http://rakvereteater.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=600&Itemid=36