Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

september 2010
E T K N R L P
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kärdlas korraldatakse Hiiumaa ettevõtluspäev

23. septembril korraldatakse Kärdlas Hiiumaa ettevõtluspäev, mille raames toimuvad seminarid nii alustavatele kui ka juba tegutsevatele ettevõtjatele.

Alustavatele ettevõtjatele suunatud seminarile oodatakse ettevõtlusega juba alustanuid ja neid, kellel idee ettevõtlusega alustada on alles meeles mõlkumas. Teisel seminaril tutvustatakse välisturgudele mineku võimalusi ning osalema oodatakse juba eksportivad ettevõtjaid, ja ka neid, kes alles otsivad ekspordivõimalusi ning kaaluvad välisturule minekut.

Kolmas osa Hiiumaa ettevõtluspäevast on suunatud noortele – ettevõtjate ja noorte ühisfoorumil arutletakse, missugused on noorte töö ja karjäärivõimalused Hiiumaal ning uuritakse noorte ootusi. Samuti korraldab Hiiumaa Teavitus- ja Nõustamiskeskus HUPS 11. klassi õpilastele õppereisi Hiiumaa ettevõtetesse.

Hiiumaa ettevõtluspäeva korraldavad Sihtasutus Tuuru, Hiiumaa Teavitamis- ja Nõustamiskeskus HUPS ja EAS ning üritus on üks piirkondlike ettevõtluspäevade raames toimuvatest ettevõtmistest üle Eesti. Järgmised ettevõtluspäevad toimuvad oktoobris Lääne-Virumaal ning Kagu-Eestis. Piirkondlike ettevõtluspäevade toimumist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Ettevõtluspäeva programm on nähtav internetilehel www.eas.ee/ettevotluspaev. Sama lehe kaudu saab registreerida seminaridele.

Allikkas: Hiiumaa.ee

Comments are closed.