Vinni ulatab Rakvere saunahuvilistele abikäe

Kui Rakvere ainus avalik leilisaun ära kaob, jääb üheks võimalikuks keha küürimise ja harimise kohaks Vinni Spordikompleksis asuvad kaks leilisauna ja üks aurusaun. Spordikompleksi kahele saunalavale mahub kuumust nautima umbes paarkümmend inimest.

„Arutasime täna seda uudist kuuldes erinevate võimaluse üle,” ütles Vinni spordikompleksi nõukogu esimees Jaan Nummert. “Kas pakkuda huvilistele saunaskäimist koos basseini kasutamise võimalusega või ilma ning ka seda, kas muuta saunapäevadeks neljapäev ja/või reede. Kes harjunu

d saunas kiiresti käima, see jõuab kahe-kolme tunniga Rakverst Vinni sõita, ujulas ja saunas käia ning linna tagasi sõita.”

Nummerti sõnul läheb kiireks neil, kes planeerivad saunaskäimisele kulutada vaid ühe tunni. Need aga, kes saavad Vinnis olla kolm või neli tundi, jõuavad rahulikult nii basseinis ujumas kui ka kahe sauna laval käia. Vinni spordikompleksi leilisaunas vihelda ei saa, sest seal on elektrikeris.

Et saunad avatakse tööpäevadel kell 15, siis on mõttekas umbes 7,5 km Rakverst lõunapool asuvasse Vinni alevikku sõita linnast liinibussidega, mis väljuvad alates kella 14st ( kell 14, 15, 16, 17, 18 ja 19). Tagasi linna pääseb saunahuviline Vinnist samuti peaaegu iga tunni tagant (16.20, 17.20, 18.20, 19,55 ja 21.40). Bussid peatuvad Vinni spordikompleksi vahetus läheduses, kaupluse ja raamatukougu vahelisel alal.

Laupäeval ja pühapäeval saavad inimesed kasutada saunaskäimiseks päevast aega. Pärast hommikust pikemat põõnamist saavad nad sõita Vinni näiteks juba kella 12 bussiga. Puhkepäevaldel töötavad saunakompleks ja veeatraktsioonid Vinni spordikompleksis  kella 9 – 22ni.

Avatud on ka kohvik, kus on võimalik einestada ja karastusjooke nautida. Infot saunade kohta saab internetist www.vinnisport.eu ning telefonidel 325 7164 ja 5669 5613.

Anti Ronk, Vinni vald