Indigolastelt kolm koolialguse kontserti üle Eesti

Hetk Indigolaste kontserdilt. Foto: Erkki Peetsalu

Etno-folk-jazz muusika ansambel Indigolapsed juhatab sisse seekordse kooliaasta kolme kontserdiga erinevates Eesti paikades: Pärnus, Tartus ja Tallinnas. Neist esimene toimub juba täna.

Spirituaalse ja maailmaränduri taustaga muusikud esitavad folkjazzi stiilis omaloomingut ja pühenduslikke laule erinevatest kultuuridest. Seekordselt meenutatakse laulude vahepaladeks kõige jaburamaid ja ilusamaid seiku kooliajast, Sõna saavad ka kõik julged publiku seast, kes soovivad jagada naljakaid lugusid seoses kooliteega.

Indigolapsed ütlevad enda kohta, et nad on bänd, kus suurte inimeste sees on ärkvel väikesed lapsed. Kui teised neid väikeseid lapsi laulmas kuulevad, ärkavad kuulajate põues ja taskutes olevad lapsed ka üles ja liigutavad vilkalt oma kõrvu. Kõiki neid lapsi suurte ja väikeste inimeste sees võib siis õnnelikult nutmas ja naermas näha, sest nad mõistavad, et maailm on täiuslik oma ebatäiuslikkuses.

Kontserdid toimuvad Pärnus Endla Teari kohvikus 2. septembril kell 19 ja Tartus Athena Keskuse Pööninusaalis 4. septembril. Tallinnas musitseerib ja jutustab bänd publikuga Kirjanike Maja Musta laega saalis 5. septembril. Tallinna kontserdil on erikülaliseks flamenkovirtuoos ja näitleja Indrek Kruusimägi. Kontsert toimub Kirjanike Maja Musta laega saalis (Harju 1) kell 19. Koolieelikutele tasuta.

Vaata lisa www.indigolapsed.ee