Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

september 2010
E T K N R L P
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Rõuge koolimaja võõrustab Võrumaa noori

Rõuge noored ja noortejuhid korraldavad 3.-5. septembril Rõuge koolis Võrumaa noori kaasava partnerlusseminari, mille eesmärk on suurendada omavahelist koostööd ja infoliikumist ning saada juurde uusi ideid maakondliku noorsootöö arendamiseks.

Partnerlusseminar ühendab nii maakonna noorteühenduste kui õpilasomavalitsuste esindusi, töökoosolekuid peavad noortejuhid ja huvijuhid. Seminari keskus on Rõuge koolimaja, kuid tegevused toimuvad ka Rõuge noortekeskuses.

Seminari tegevustesse kuuluvad: organistasioonide turg, meeskonnatöö koolitus, koostööprojektide turg, ekskursioon, sportlikud tegevused, vabaõhu pidu, infotunnid spetsialistidelt teemadel internetiturundus, õnnetuste vältimine, liiklusohutus.

Seminari korraldust toetavad Rõuge Vallavalitsus, Võru Maavalitsus ja Kohaliku Omaalgatuse Programm.

Täpsem info rouge.noorteklubi@gmail.com

Comments are closed.