Antslas võisteldakse Aksel Kersna mälestuseks

Septembris tähistatakse Antsla Keskkooli/Gümnaasiumi 65. sünnipäeva, pidustused saavad stardipaugu üsna sportlikult. 3. septembril kell 17.00 toimuvad Antsla staadionil Aksel Kersna mälestusvõistlused kergejõustikus.

Kui alates 1997ndast on iga aasta septembri alguses  mõõtu võtnud Antsla ja ümberkaudsete koolide spordihuvilised õpilased, siis seoses igasuguste pidustustega, sh kooli juubeliga, toimub eraldi võistlus ka täiskasvanutele (koos nendega ka A ja B vanuseklassi noored). Aladena on kavas kuulitõuge, kettaheide, kaugushüpe, odavise, 100 m ja 1500 m jooks. Osavõtmiseks ei pea olema Antsla vilistlane, kõik on teretulnud.

Võistluste ajakava ja juhendi leiab siit http://vs.cma.ee/index.php?lang=est&main_id=74

Sama päeva hommikul toimub eelmainitud võistlus õpilastele.

Aksel Kersna oli Antsla Keskkooli direktor aastatel 1976-1981, aga eriti legendaarseks sai ta just kehalise kasvatuse õpetajana. Tema teeneks oli 1969. aastal Antsla kooli staadioni valmimine, aga enne sedagi suutis ta kitsastes tingimustes korraldada isegi sisetingimustes teivashüppe, kui hoovõtuks tuli ka kõrvaloleva klassiruumi seina lisauks raiuda.

Kooli juubel jätkub nädal hiljem 10.-11. septembril, kavaga saab tutvuda http://antslakk.edu.ee/pdf/KOOL_65_KUULUTUS.pdf

Autor: Contra

One thought on “Antslas võisteldakse Aksel Kersna mälestuseks”

  1. Tere,

    taas on ilmataat spordi vastu astunud ja siia koleilma saatnud –
    täna, 3.septembril otustasid korraldajad, et lükkavad võistluse edasi ja uus katse tehakse juba 9.septembril samas kohas, see on järgmise nädala neljapäev. Kellaajad jäävad samaks ja sportlastel on aega isegi veel sammu seada ja sõpru kokku kutsuda!

    Et siis 9.septembril uus katse! Jõudu harjutamaks!

Kommenteerimine on suletud.